PDA

View Full Version : Τα Βατραχια


jami3003
25-08-2011, 20:26
Καλησπερα σε ολους

Ξερω οτι θα γελασετε με το θεμα μου αλλα δεν ξερω πως να το λυσω και ειπα να ρωτησω.

Πολλες φορες μου βγαζει αντι για εικονα ενα βατραχακι (οχι ΟΥΚ) :th_Laie_67-1: κανονικο μεσα σε ενα παγακι.Τι ειναι αυτο και πως το λυνω να βλεπω ολες τις φωτο?


Ευχαριστω πολυ και ελπιζω να μην με κραξετε... οχι πολυ τουλαχιστον :cheers:

axxis
25-08-2011, 21:04
ΚρααααααααΞΞΞΞ

http://i7.photobucket.com/albums/y283/aspromavro/frog-1.jpg:thumbsup:

axxis
25-08-2011, 21:05
συγχωρεσε το αστειο μου, Επλιζω καποιος να ξερει να σου πει.......

Stamatis
25-08-2011, 23:38
Δεν εχω ιδεα.
Πες μας σε ποια φωτογραφια το κανει για να δουμε τι φταιει.

jami3003
26-08-2011, 00:13
Στο πιο κατω δεν μου βγαζει φωτο αλλα βατραχια κουαξ κουαξ
http://www.vespafans.gr/forum/showthread.php?t=31&page=46

25-08-11, 00:32
Ve-Spyrous
Vespa Senior
Εγγραφή: 20-09-2010
Περιοχή: SALONICA
Ηλικία: 33
Μηνύματα: 34
Thanks: 1
Thanked 6 Times in 6 Posts

Garage
Ve-Spyrous's Garage
RALLY 200,VESPINO
2011




--------------------------------------------------------------------------------

Γελασα οταν μετα απο τον γνωστο προλογο του κυριου ακουσα τις φιλοδοξιες του ...."για σενα 3000ευρω την δινω να παρω ενα αμαξακι".....φυσικα "επεσε η γραμμη" μετα το τηλεφωνημα...

By kastrispy at 2011-08-24

By kastrispy at 2011-08-24

By kastrispy at 2011-08-24

Stamatis
26-08-2011, 00:25
Συμπεραινω οτι δουλευεις με firefox η opera.
Αυτο ειναι μια μλακια της imageshack οπου για να δεις μιανψωτογραφια τους πρπει να κανεις register στη σελιδα τους.
Η κανε register στο imageshack η στον firefox κανε το παρακατω

1. Γραψε "about:config" χωρις τα " στην address bar
2. Στην search bar, γραψε "network.http.sendRefererHeader".
3. Κανε Double click και στο set value βαλε το μηδεν"0".
Αυτα.

jami3003
26-08-2011, 09:05
explorer χρησιμοποιω Σταματη αρα αυτα δεν μπορω να τα εφαρμοσω σωστα?

Stamatis
26-08-2011, 15:43
Ο σερβερ σου που "βλεπει" ;
Μηπως εχεις CYTA?

jami3003
27-08-2011, 09:08
Ο σερβερ σου που "βλεπει" ;
Μηπως εχεις CYTA?

Ο σερβερ δεν ξερω μπορει να ειναι τυφλος :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
εχω Primetel

Thank you

jami3003
07-09-2011, 09:14
Βρηκε καποιος καποια λυση για τα βατραχια??????????????/

Stamatis
07-09-2011, 10:04
Κατι φταιει που δεν ξερουμε.
Δεδομενου οτι δεν βλεπει κανενας αλλος βατραχι, το μονο που μπορω να προτεινω ειναι να κανεις account στο imageshack που ειναι ο host σε οσες δεν βλεπεις μηπως και σε αφησει να περνας.
Μια τελευταια δοκιμη που μπορεις να κανεις ειναι να μπεις στο forum μεσα απο το www.hidemyass.com και να μου πεις αν βλεπεις τις φωτογραφιες.
Αν τις βλεπεις τοτε φταιει η ip σου.
Για κανε μια δοκιμη.