![]() |
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() |
The Following User Says Thank You to xitogeo For This Useful Post: | ||
xasapis (10-07-2017) |
![]() |
||||
|
||||
![]()
κατσε λιγο να ηρεμισω με τη σχολη και ερχομαι με τα μπουνια....παντως στην βεσπα δεν ειχε τπτ πυρο...εκανα αλλο κολπακι και το γυρισα....
![]() ![]() |
The Following User Says Thank You to Chitoglou For This Useful Post: | ||
xasapis (10-07-2017) |
![]() |
||||
|
||||
![]()
λοιπον καθως δεν αρκεστηκα στο γεγονος οτι μαλλον το τσιπακι χαλαει ειπα να το ψαξω το θεμα λιγο παραπανω και επιστρατευσα εναν φιλο ηλεκτρολογο με τον οποιο φαγαμε πανω απο μια μερα για να βρουμε πιθανη λυση(κιραμαρη γιαυτο δεν σε το εστειλα γιατι με χαλανε για καποιο λογο μετα απο 2 λεπτα λειτουργειας....οπου ναναι στα στελνω μαζι εμ την αναρτηση....)...επομενως αφου καναμε φυλλο και φτερο ενο στροφομετρο και αφου ρωτησαμε εναν ειδικο μας ειπε πως το τσιπακι λιγο δυσκολα να χαλασει και οταν χαλαει συνηθως φουσκωνει και διελυεται...επομενως ερχομαστε παλι στην αρχη....παρεπιπτοντως εψαξα να βρω ανταλακτικο τσιπακι και δεν υπαρχει γιατι ηταν ειδικη παραγγελια απτην veglia μονο γιαυτο το μοντελο και δεν υπαρχουν γραμενα σε αυτο επαρκει στοιχεια για να αναγνωρηστει και να το παραγγειλω....παρτε και μερικες φωτο...ακομα και σχεδιαγραμα καναμε ναουμ....
![]() ![]() |
![]() |
||||
|
||||
![]()
δεν τρεχει τιποτα Γιαννη σου εχω επιστοσυνη ! ειμαι σιγουρος πως θα βγαλεις ακρη!!!! εισαι μεγαλο θηριο!!!!
![]() |
The Following User Says Thank You to lester For This Useful Post: | ||
xasapis (10-07-2017) |
![]() |
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας , υπάρχει τελικά λύση για το στροφόμετρο ; Εχω παρατηρήσει πως όταν βάζω μπρος με την μανιβέλα ο δείκτης σηκώνεται αλλα μόλις πάρει μπρος μένει κατεβασμένος. Ειναι τελικά το τσιπάκι ;
Sent from my iPhone using Tapatalk |
The Following 2 Users Say Thank You to Citroenakias For This Useful Post: | ||
petros-cosa (06-06-2018), xasapis (10-11-2017) |
![]() |
||||
|
||||
![]()
εχω και εγω ενα προβλημα κάποιες φορες ανεβοκατεβαινει στο δρομο και οταν αναβω τα φωτα μηδενιζει και μετα δουλευει υπαρχει γιατρεια
![]() |
The Following User Says Thank You to petros-cosa For This Useful Post: | ||
xasapis (06-06-2018) |
![]() |
Bookmarks |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|