|
![]() |
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα στην παρεα.
Υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα σε πηνια;ξεκιναει καλα και μολις ζεσταθει μετα απο κανα 10 λεπτο δεν ανεβαζει.μολις κρυωσει ολα καλα και μετα ξανα τα ιδια.το καρμπυρατερ φαινεται οκ κρυα ανεβαζει ανετα . Ευχαριστω για καθε απαντηση |
The Following User Says Thank You to Akapuas For This Useful Post: | ||
xasapis (18-01-2019) |
![]() |
||||
|
||||
![]()
συνηθως τα πηνια συμπερεφερονται αλλιως...
το πικ-απ σβηνει την μηχανη και δημιουργει εντυπωση σκουπιδιου στο καρμπυρατερ, αλλα σβηνει τελειως και μετα απο 5 λεπτα ξαναπαιρνει και δουλευει σαν να μην εχει προβλημα... αυτο το κανει μερικες μερες και σε τρελαινει... της υψηλης, σε αφηνει τελειως... μηπως ειναι το αυτοματο τσοκ...? μηπως ειναι το ηλεκτρικο ρουμπινετο...? θα ελεγα να ξεκινησεις απο τα ευκολα, το ρουμπινετο, οταν γυρισεις την βιδα (7αρακι) που ειναι διλπα στο καρμπυρατερ ,αριστερα 3 βολτες, τοτε γινεται καθετου ροης και δουλευει σαν απλο καρμπυρατερ ΡΧ, δηλ κανοντας το αριστερα παρακαμπτεις το ρουμπινετο... αν δουλευει καλα ετσι, αφου ζεσταθει , τοτε το αφηνεις μονιμα ετσι και ησυχαζεις... αν ειναι ηλεκτρικο το προβλημα, ξεβιδωνεις την πιπα και πλησιαζεις το γυμνο καλωδιο στο μπουζι, ωστε να παρει μπροστα, εκει οταν δουλευει σωστα (κρυο),γκαζωνεις και το απομακρυνεις απο το μπουζι 1 εκατοστο και εχει ενα σπινθηρα δυνατο, οταν σου παρουσιαζει το προβλημα (ζεστο) αν ειναι ηλεκτρικο το προβλημα εχεις αδυναμο σπινθηρα η διακοπτομενο... ας πουν και οι αλλοι την γνωμη τους |
![]() |
||||
|
||||
![]() Quote:
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
xasapis (18-01-2019) |
![]() |
||||
|
||||
![]() Quote:
xasapis (18-01-2019) |
![]() |
||||
|
||||
![]()
σιγουρα ειναι αυτο...
το σωληνακι της βενζινας πρεπει να ειναι πολυ κοντο, ισα που να μπορεις να πιασεις οταν ξεβιδωνεις το ρεζερβουαρ... |
![]() |
||||
|
||||
![]() Quote:
xasapis (23-01-2019) |
![]() |
||||
|
||||