![]() |
|||
|
|||
![]()
Ενταξει για το χωρο,καθως δεν γνωριζα οτι δεν υπαρχει απο την αλλη μερια,αλλα αυτο που λες οτι ειναι τοποθετημενο επιτηδες για να δημιουργει κυκλοφορια απο το ζεστο προς το κρυο (αρχη θερμοσιφωνου)δεν νομιζω πως ισχυει,καθως υπαρχει αντλια.
Αν δεν υπηρχε αντλια τοτε θα το καταλαβαινα. Τελος σχετικα με τις στροφες ενος dc κινητηρα,φυσικα και μπορουν να μειωθουν με ενα παμφθηνο ρυθμιστη στροφων PWM. |
The Following User Says Thank You to johnnyfive For This Useful Post: | ||
xasapis (07-08-2016) |
![]() |
||||
|
||||
![]() Quote:
Ο ρυθμιστής δεκτό ότι μπορεί να κόψει τις στροφές, αλλά προφανώς δεν θα έχεις την ίδια απόδοση. Το βεντιλατέρ είναι τύπου "στατικής πίεσης" ώστε να μεταφέρει γρήγορα, μεγάλη ποσότητα αέρα. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι θορυβώδη... |
![]() |
|||
|
|||
![]()
Λοιπον ας σας πω και εγω την ιστορια μου μπας και με βοηθησετε... Αγοραζω περυσι μια 300 gts και στην πρωτη βολτα καταλαβαινω οτι ο δεικτης πρεπει να μπει σχεδον στα κοκκινα για να αναψει το βεντιλατερ. Παω συνεργειο βλεπουμε οτι λειπουν υγρα απο το ψυγειο συμπληρωνω τα ελαχιστα υγρα που ελειπαν και απο κει και περα το βεντιλατερ αναβε 2 γραμμες πανω απο την μεση. Ελα ομως που διαπιστωνω σε ελεγχο της σταθμς την προηγουμενη εβδομαδα οτι λειπουν 600ml υγρα απο το ψυγειο χωρις να υπαρχει καποια ενδειξη διαρροης συμφωνα με τον μηχανικο μου. Πλεον το βεντιλαερ αναβει οταν ο δεικτης φτανει στα 3/4 της ενδειξης. Φανταζεται κανεις τι μπορει να συμβαινει;
|
The Following User Says Thank You to apostkourtis For This Useful Post: | ||
xasapis (06-07-2017) |
![]() |
||||
|
||||
![]()
Κι εμένα στα 3/4 ανάβει με το που ακουμπήσει σχεδόν στο κόκκινο και μετά πέφτει σχεδόν κατεύθειαν η θερμοκρασία..αλλά δεν έχω εγκεφάλο
|
The Following User Says Thank You to Νάσος For This Useful Post: | ||
xasapis (06-07-2017) |
![]() |
||||
|
||||
![]() Quote:
Οι θερμοκρασιες ηταν πολυ υψηλες και ενδεχομενως να τα ξερασε απο τη βαλβιδα. Συμβαινει συχνα. Αλλιως ας μην συζητησουμε τι μπορει να ειναι γιατι δεν ειναι καλο. |
![]() |
Bookmarks |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|