![]() |
||||
|
||||
![]()
τελικα σημερα το πηγα διπλα σε εναν φιλο με συνεργειο και πηγα τωρα και το πηρα.μια ασφαλεια ειπε αλλαξε.δεν πληρωσα τιποτα.φυγε μου λεει μια ασφαλεια ηταν.
αυτο οσον αφορα το οτι ειχαν νεκρωσει ολα και δεν αναβε τιποτα.τωρα οσων αφορα το αν θα ξανασβηνει παλι εν κηνηση στις χαμηλες στροφες θα δηξει στην πορεια. επισης στο ρελαντι οταν το αφηνεις να δουλεψει μετα απο 2-3 λεπτα αναβει το κιτρινο λαμπακι το μικρο.
![]() |
||||
|
||||
![]()
τι ασφαλεια ειναι ρε γιωργο?
για πες μας, εθνικη, ιντεραμερικαν, φοινικας, ποια ειναι? με ενδιαφερει κι εμενα αν τη δινει τζαμπα. |
The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post: | ||
xasapis (04-06-2013) |
![]() |
||||
|
||||
![]()
δεν σου λεω .ειμαι μοναχοφαγας!!!
![]() ![]() δεν ξερω δεν μου ειπε.θα τον ρωτησω και θα σας πω. εσυ δεν χρειαζεσαι τιποτα απο αυτα.δεν εχεις αυτοματη βεσπα.
![]() |
||||
|
||||
![]() ![]() |
The Following 3 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post: | ||
![]() |
||||
|
||||
![]()
Αλαγη καλωδιου ρευματος απο τον στατορα μεχρι μπροστα στην φυσα. Και το εργαλειο ειναι κομπλε απο ρευματα!δεν ξαναπαρουσιασε τιποτα απο ηλεκτρικο!
επι της ευκαιριας καθαρισαμε ολο το ιντζεκσιον εκει που περναει η βενζινη και ρυθμισαμε και βαλβιδες!αλαξαμε και ιμαντα με ραουλακια και καθαρισαμε εκει μεσα τα παντα και βαλαμε καινουριο φιλτρο αερα! Μιλαμε τωρα εχει καταπληκτικη λειτουργεια η βεσπα!
![]() |
|||
|
|||
![]()
Καλημερα φίλοι μου!
!! Εχω το ίδιο ακριβώς προβλημα!! Στο ρελαντι αναβει το τσεκ,αν γκαζωσω σβηνει. Στο φαναρι σβηνει συνήθως και αν δεν γυρισω κλειδι on off δεν κραταει ρελαντι κα σβηνει συνεχεια οταν αφησω το γκαζι. Μπουζι-πιπα αλλαχτηκαν. Εχω vespa gts 250ie. Τι λετε να ειναι παιδια? |
The Following User Says Thank You to Dimitris32 For This Useful Post: | ||
xasapis (27-02-2018) |
![]() |
||||
|
||||
![]()
είναι μια φυσα οπως ανοιγεις την σελα και βγάζεις τον κουβά στο μπροστινό. μερος. τσέκαρε να δεις αν ειναι οκ. σε εμένα είχε λιώσει και μου αναβε το τσεκ.
![]() |
|||
|
|||
![]()
Θα το κοιταξω, η αλλαγή καλωδίου απο στάτορα εως φύσα κτλπ τι κοστος έχει? θελω να σιγουρευτώ οτι δεν είναι αντλία βενζίνης ...
|
The Following User Says Thank You to Dimitris32 For This Useful Post: | ||
xasapis (27-02-2018) |
![]() |
||||
|
||||
![]()
δεν το ξερω αυτό. δηλαδη τι θα σου κοστίσει. εγω τα ειχα κανει μαζι με αλλες εργασιες. κομπλε σέρβις στα παντα και δεν θυμαμαι τι είχε κοστίσει μεμονιμενα
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|