![]() |
|||
|
|||
![]()
Κύριοι, επειδή είμαι άσχετος θα ήθελα την βοήθειά σας.
Προχθές λοιπόν, το μηχανάκι βγήκε στον δρόμο και κυκλοφόρησε. Πήρε με την δεύτερη μανιβελιά, ρελαντί άψογο, ωραία ανταπόκριση γκαζιού, μηδεν κομπιάσματα. Στην αρχή (τα πρωτα 5 λέπτα) κάπνιζε λίγο παραπάνω ενω στην συνέχεια (μετά απο 15 λεπτά χαλαρών βολτών) θεωρώ οτι ο καπνός μειωθηκε αρκετά. Να τονίσω οτι τα καυσαέρια δεν βρωμάνε καμένο λάδι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι σε μεγάλη ευθεία και για το ελαχιστό χρονικό διαστημα (20-30 δευτερα - και πολλά λέω) που έπιασα σχεδόν 70κμ κάπνισε ΠΟΛΥ. Μετά ο καπνός ξαναμειώθηκε. Δεν ξέρω τι ακριβώς πληροφορία πρέπει να σας δώσω για την τηλεδιάγνωση. Είναι νορμάλ αυτό; (Να σημειώσω επίσης ότι: το μοτεράκι είναι 12V (BGM) χρονισμένο στις 21 μοιρες, πιστονάκι καινούργιο, ελατήρια καινούργια, εξάτμιση παλιά, μίξη 4%) Last edited by GiannisG; 20-05-2014 at 17:30. |
The Following User Says Thank You to GiannisG For This Useful Post: | ||
xasapis (20-05-2014) |
![]() |
||||
|
||||
![]()
Αν δεν εχεις προβλημα και στην αποδοση του μοτερ μαλλον-μαλλον ειναι εξατμιση που ειναι η παλια η το λαδι μιξεις,αν δεν ειναι συνθετικο...
Αν εχεις προβλημα και στην αποδοση,και δεν εχεις αλλαξει τσιμουχα στροφαλου,ισως να ειναι και αυτο.... |
![]() |
|||
|
|||
![]()
Φώτη ευχαριστώ για την απάντηση σου. Είχες δίκιο, το λάδι έφταιγε. Όλα καλά τώρα.
|
![]() |
Bookmarks |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|