![]() |
||||
|
||||
![]()
και μερικες ακομα.
την κόκκινη την SS την έδινε 7.000 ωραίο τεμάχιο αλλά ![]() την lambretta την έδινε 4.000 |
![]() |
||||
|
||||
![]()
απο την κλουβα παρτε ό,τι θέλετε!
ήμου έτοιμος να του πω 500 ευρώ όπως είναι με τα ροδάκια |
![]() |
||||
|
||||
![]()
κοντινιουντ...
την μικρούλα βεσπα (που δεν ξέρω τι μάρκα είναι) εκανα μαλακία που δεν την πήρα έστω για διασκόσμιση. Ρημάδι ήταν αλλά ήταν μιλάμε μέχρι το γόνατο. πέρα απο τα διάφορα μικροπράγματα που πήρα για τις βέσπες και για το φιατάκι 500άκι, οι πιο σημαντικές αγορές μου ήταν ένα ζευγάρι καπάκια (240 και τα δύο) και ένα κομπλέ καρπυρατέρ (250) original όλα για την faro basso να τα έχω καβάτζα μην τα χρειαστούμε στο μέλλον.. Άντε μέχρι την επόμενη έκθεση.. |
![]() |
|||
|
|||
![]()
η μικρουλα η βεσπα ειναι laverda, 4χρονη!!!! πηγαινε 40 μιλια και ειχε και ρεζερβα.μοντελο 1962...μαλακια εκανες...
https://youtu.be/E_e8zyGrms4 Last edited by ernie; 11-05-2016 at 22:11. |
![]() |
||||
|
||||
![]()
Εχει φιλος μου καλός laverda ανακασκευασμενη και έχει κολλήσει στο μοτέρ, δεν βρίσκει πουθενα ανταλλακτικά
Στάλθηκε από το ALCATEL ONE TOUCH 7047D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
![]() |
||||
|
||||
![]()
ωραια σαπακια ολα, ζηλευω!
|
![]() |
||||
|
||||
![]()
Γενικά δεν έπαιζε πολυ lambretta στο παζάρι. Σε αναλογία ήταν 1 για κάθε 20 βέσπες. Γενικά απο τον καιρό που ειμαι Ιταλία βλέπω οτι οι Ιταλοί ειναι πιο πολυ της βεσπας σε αντίθεση για παράδειγμα με τους Άγγλους που λατρεύουν lambretta (λόγο mod κουλτούρας ίσως).
Ανταλλακτικα παντως είχε οτι θες.. Το μοντέλο που θες δεν το είχε αλλα σχεδόν ολες που ήταν εκει ήταν μοντέλα C,D,E απο δεκαετία 50.. Δύσκολο πράγμα οι lambretta αλλα αυτο ειναι που τις κανει εξίσου συναρπαστικές.. |
![]() |
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|