![]() |
|||
|
|||
![]()
Νέο μέλος και εγώ, καλορίζικη και καλοτάξιδη. Το χρώμα είναι απλά υπέροχο.
Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα, δλδ την προηγούμενη φάση απο αυτήν που είσαι τώρα, γιατί τώρα είσαι πλέον σε αφασία απο την ευτυχία, έβγαλα νόημα εεε ντοινγκ ![]() |
The Following 3 Users Say Thank You to danaos75 For This Useful Post: | ||
![]() |
|||
|
|||
![]()
καλοταξιδη φιλε! ωραια η Ινδη!
![]() |
|||
|
|||
![]()
Όλα ωραία όλα καλά αλλά αυτοί οι Ινδοί τα ηλεκτρονικά τους μια μάπα. Χειρότερα και απο ιταλική μακαρονάδα.Σε μία βδομάδα που την έχω : το φλας πίσω δεξιά κόλλησε δεν άναβε γιατί ένα καλωδιακι ξεκόλλησε, τα καλώδια που ξεκινάνε από το τιμόνι και πάνε στην γραβάτα ένα από αυτά πιανοταν όταν έστριβε τέρμα τιμόνι και τέλος το αποκορύφωμα μου έσβηνε επανειλημμένα με το που έπεφταν οι στροφές μπουκωνε και έσβηνε, σκουπιδακι στο καρμπυρατερ σκέφτηκα η κάποιο θέμα τροφοδοσίας καύσιμο γενικά αλλά πάλι ηλεκτρικό το θέμα.Όλα αυτά είναι μικροθεματακια που θα ξενερωναν κάποιο που δεν ήξερε τι παίρνει εγώ το περίμενα ότι θα τα έχω αλλά όχι τόσο σύντομα αλλά δεν πτουμαι ευκαιρία να το μάθω το μηχανάκι.Πάρεπιπτοντως είχα ακούσει ότι η LML είχε μια ανάκληση για αντικατάσταση του καρμπυρατερ σε κάποια μοντέλα της μήπως γνωρίζει κάποιος πιο συγκεκριμένα?
|
The Following User Says Thank You to vasilis1987 For This Useful Post: | ||
xasapis (24-08-2015) |
![]() |
|||
|
|||
![]()
Γεια χαρα! Νεος και εγω στην παρέα. Μολις απόκτησα μια LML 200 4s σε χρυσαφή χρώμα. Ειναι όντος εθισμός να οδηγάς lml.
Δεν ξέρω ακόμα για τα ηλεκτρικά αλλα το σασμάν ειναι για γερά νευρα. Την πρώτη μια την παίρνει μια δεν την παίρνει. Πετάει και καμία νεκρά που και που... Παιδιά κανένα ψαγμένο συνεργείο έχετε να προτείνετε. Είμαι άσχετος. Ευχαριστώ |
The Following User Says Thank You to yogi For This Useful Post: | ||
xasapis (15-01-2016) |
![]() |
|||
|
|||
![]()
Καταρχην έχεις εγγύηση, να ξέρεις. Οπότε η αντιπροσωπεία της Έλληνμοτο στο Γκάζι οφείλει να στο λύσει δωρεάν. Πέραν αυτού, γνωστος μου κάτοχος επίσης της 200αρας την πάει στον rottacontinua.com και είναι πολύ ευχαριστημένος. Είναι κι εξουσιοδοτημένο συνεργείο οπότε ίσως ισχύει κι εκεί η εγγύηση σου, κανε μια ερώτηση. 210-5750561 το τηλ και λοιπά στοιχεία στο www.rottacontinua.com. Από τον γνωστό αυτό άκουσα τα καλύτερα, οπότε κανε μια ερώτηση κ να δουμε άλλο έχουν να σου προτείνουν και τα υπόλοιπα παιδιά εδώ. Καλοτάξιδος και πάλι!
|
The Following User Says Thank You to vespa_classic_fan For This Useful Post: | ||
xasapis (15-01-2016) |
![]() |
Bookmarks |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|