![]() |
|||
|
|||
![]()
Καλημερα Χρησταρα!
Εδω με κοψανε στο ΧΤ για καμμενη πισω λαμπα (που ειλικρινα δεν ειχα παρει χαμπαρι...) Μου δωσανε προσωρινο χαρτι και προθεσμια ενος μηνα να ξαναπερασω...(+ 5€ βεβαιως βεβαιως για την επανεξεταση...) |
The Following User Says Thank You to Ταρτης For This Useful Post: | ||
xasapis (18-09-2018) |
![]() |
|||
|
|||
![]()
Τί λες τώρα;;;;;
![]() |
|||
|
|||
![]()
Ω,ναι...
Οταν δε τους ρωτησα αν υπαρχει εκει τριγυρω κανα βενζιναδικο να παρω μια λαμπα ωστε να γλιτωσω το πηγαινε ελα,μου ειπαν οτι δεν προλαβαινω,οτι κλεινουν. Το επομενο πρωι,ταλιρακι,λαμπα καινουρια και ολα κομπλε. Βασικα δεν ξαναπαω σε αυτο το ΚΤΕΟ. Αλλα και αλλου να παω μαλλον θα εχω προβλημα... |
xasapis (18-09-2018) |
![]() |
|||
|
|||
![]()
Εγω πηγα τη ραλλυ για ΚΤΕΟ πριν ενα μηνα. Με ρωτησαν μονο που την βρηκα και ποσο μου κοστισε για να την φτιαξω. Τιποτα αλλο. Πηρα το χαρτι και εφυγα.
Τα πραγματα ειναι τοοοοοοσο απλα. |
The Following User Says Thank You to ΜΑΝΤΑΛ For This Useful Post: | ||
xasapis (19-09-2018) |
![]() |
||||
|
||||
![]()
η cosa, θα περασει,
αν δουλευουν φωτα πορειας μπρος πισω και στοπ, κανενα προβλημα, αν βγαζει και πολυ καπνο, ακομα καλυτερα... |
The Following User Says Thank You to cosafiv For This Useful Post: | ||
xasapis (19-09-2018) |
![]() |
|||
|
|||
![]()
Εδώ στο κτεο που παω , έχουν ένα χαρτόκουτο με καθρέφτες από σκουτερακια κι αν το μηχανάκι σου δεν εχει βάζεις δυο ότι βρεις στο κουτί με λίγη μονωτική ταινία ισα να βγάλουν τις φωτογραφίες και μετα τους βγάζεις…..
![]() |
|||
|
|||
![]()
Ολα καλα φιλοι μου,περασαμε τις εξετασεις!
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Γιαννη και τα παιδια απο το Autocheck. |
![]() |
|||
|
|||
![]()
Εμενα το παλικαρι που την περναγε ειχε κουραστει να προσπαθει (δεν τα καταφερε...αν δεν ξερεις απο Vespa...) να την βαλει μπροστα για να την βγαλει απο τα ραουλα του ελεγχου φρενων!!!
Παιζει να αηδιασε...!!! |
cosafiv (07-10-2018) |
![]() |
Bookmarks |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|